برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،برگزار شد.

دکتر محمد رضا دارابی در مراسم تکریم و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه که با حضور جمعی از معاونین؛مدیران و کارکنان دانشگاه،برگزار شد با بیان اینکه قبول مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که بر پایه خون ده ها هزار شهید در دورران پیش از انقلاب، جنگ تحمیلی و مدافعان حرم استوار شده است بسیار سخت است؛خاطر نشان کرد: قبول مسئولیت در این نظام یعنی فداکاری و جانفشانی و تامین آسایش و ارائه خدمت به مردمی که ولی نعمتان ما محسوب می شوند.

وی ضمن قدردانی از تلاش های دکتر محمد رضا صابری که بیش از پنج سال در حوزه غذا و دارو خدمات ثمر بخشی داشته اند؛تصریح کرد: حوزه معاونت غذا و دارو تنها به یک قشر خاص اختصاص نداشته بلکه تمام مردم در هر شهر و دیاری با خدمات این حوزه در ارتباط هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اهمیت ویژه موضوع غذا،تامین غذای سالم،امنیت غذایی که از دوران جنینی تا پایان عمر،افراد را تحت تاثیر قرار می دهد؛اظهار داشت: باید با نظارت های هرچه بیشتر بر رعایت استانداردهای لازم ملی و بین المللی در تولید غذای سالم اعتماد مردم را افزایش دهیم که بدانند غذایی که مصرف می کنند سالم و عاری از مشکلات سلامتی است.

دکتر دارابی ضمن بیان  نقش مهم دارو در بهبود سلامت جامعه؛اظهار داشت: دارو پیش نیاز هر درمانی است و هر بیماری که به پزشک مراجعه می کند انتظار دریافت دارو را داشته و مهم این است که پزشکان موثرترین دارو را تجویز و مسئولان امر نیز بهترین دارو را در شرایط ایده ال در اختیار بیمار قرار دهند.

وی با بیان اینکه وظیفه سنگینی در حوزه غذا و دارو بر گردن ما نهاده شده؛تاکید کرد: انتظار می رود ضمن ادامه اجرای طرح های مفید و موثری که در دوران دکتر صابری در راستای تامین و حفظ سلامت مردم به اجرا در آمد، نواقص و کمبودهای احتمالی نیز به شکل مطلوبی برطرف گردد.

دکتر محمدرضا صابری ضمن تبریک به دکتر اخگری جهت قبول مسئولیت و خدمتگزاری به مردم شریف،از ریاست دانشگاه،ریاست های اسبق دانشگاه،هیات رئیسه،معاونان،مدیران،کارکنان دانشگاه و بویژه کارکنان در خانواده معاونت غذاودارو جهت همکاری در مدت مسئولیت خود تشکر و به ارائه گزارشی مختصر از فعالیت های انجام شده در حوزه های معاونت غذاودارو پرداخت.

دکتر عباس اخگری با اشاره به زحمات دکتر صابری طی چند سال  تصدی مسئولیت و تشکر ویژه از ایشان،معاونت غذاودارو را یکی از معاونت های محیطی دانشگاه که رابطه ای تنگاتنگ با سلامت مردم دارد،عنوان کرد.

وی با بیان نظارتی بودن وظایف حوزه های مختلف معاونت غذاودارو،حمایت و پشتیبانی ریاست دانشگاه،هماهنگی واحدهای درون دانشگاهی، همکاری سازمان دخیل در امر سلامت را جهت نیل به اهداف سلامت محور این معاونت در راستای اهداف وزارت بهداشت؛درمان و دانشگاه،امری ضروری دانست.

شایان ذکر است: در مراسم تکریم و معارفه معاون غذاودارو، ریاست دانشگاه از تلاش ها و خدمات دکتر محمد رضا صابری قدردانی و برای دکتر اخگری به عنوان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،آرزوی موفقیت کرد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 536