برگزاری اولین نشست هم اندیشی تعارض منافع بیماران به همت معاونت غذاودارو

اولین نشست هم اندیشی تعارض منافع بیماران در مراکز درمانی خصوصی و دولتی به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برگزار گردید.

دکتر علیرضا عطاران،مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،اظهار داشت: در راستای پیگیری های معاونت غذاوداروی دانشگاه در خصوص تعارض منافع بیماران، اولین نشست هم فکری و هم اندیشی تعارض منافع بیماران در مراکز درمانی خصوصی و دولتی،با حضور معاون غذاودارو؛ مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاودارو و نمایندگانی از: معاونت درمان، امور حقوقی دانشگاه، سازمان نظام پزشکی مشهد، انجمن های جراحان مغز؛ اعصاب؛ ارتوپدی؛ دندانپزشکی استان به میزبانی سازمان نظام پزشکی مشهد،برگزار شد.

دکتر عطاران،خاطر نشان کرد: در این نشست،در خصوص تعاریف و مصادیق تعارض منافع؛ تبادل نظر و مقرر گردید،این نشست ها بطور تخصصی با هر یک از گروه های مذکور و سایر گروه های پزشکی برگزار و موارد پیشگیری از وقوع تخلفات در مراکز درمانی با مشارکت کلیه صاحبان فرآیند؛ تدوین و ابلاغ گردد.