برگزاری سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه

 سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در راستای ارتقاء فرهنگ غذایی سالم، کاهش مصرف نمک؛ قند؛چربی های اشباع و ترانس؛سایر افزودنی های مجاز و غیر مجاز در مواد غذایی، سومین مسابقه غـذا؛هنـر؛سلامت مسابقه ای با محوریت غذای سالم به همت معاونت غذاودارو و همکاری مدیریت های پشتیبانی و روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.

انواع غذاهای دریایی، آش و سوپ و خورش، غذاهای سنتی و محلی، غذاهای فانتزی، کیک و دسر، انواع سالاد و میوه آرایی گروه های غذایی مشمول شرکت در سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت هستند.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو،خاطر نشان کرد:برای سومین سال متوالی،این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ غذایی سالم و با محوریت غذای سالم و استفاده از مواد اولیه تازه؛غیر منجمد؛غیر کنسروی؛ با ارزش غذایی بالا، استفاده حداقلی از شکر؛ قند و چربی، استفاده از رنگ های طبیعی در تهیه انواع دسر و کیک، عدم استفاده از سوسیس؛کالباس؛روغن های جامد؛رنگ های خوراکی مصنوعی، و حتی الامکان آب پز؛بخارپزکردن مواد غذایی و ... برگزار گردید.

وی تصریح کرد: در پایان پس از بررسی های کارشناسی هیئت داوران، هدایای نفیس و ارزشمندی به نفرات برتر در هر گروه غذایی اهدا و از سایر شرکت کنندگان نیز به نحو شایسته تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است: سومین جشنواره غـذا؛هنـر؛سلامت با حضور 54 نفر از کارکنان شاغل در معاونت ها؛مدیریت های مختلف ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار و این جشنواره بصورت تئوری؛ عملی و دارای امتیاز آموزشی برای کلیه شرکت کنندگان بوده که طبق ضوابط اداره آموزش دانشگاه،لحاظ خواهد شد.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد