سی و یک ساعت تا برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به میزبانی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سی و یک ساعت دیگر میزبان اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال خواهد بود.

در راستای رویداد مشهد؛پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، اهمیت مسأله استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی و دینی آن از یک سو و ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال از سوی دیگر و نیز توسعه صادرات و واردات محصولات متعدد با برچسب حلال در حوزه تجارت بین الملل و اقتصاد و همچنین سرمایه قابل توجه در گردش در این حوزه در سطح بین المللی و ... اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا؛ دارو؛ فرآورده های آرایشی و بهداشتی؛پوشاک حلال در سه محور شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال ؛ سی و سه ساعت دیگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال گفت: در این همایش میزبان شخصیت های برجسته ای همچون دکتر احسان اووت؛دبیر کل موسسه استاندارد و متدولوژی کشورهای اسلامی از ترکیه(OIC-SMIIC) ، علامی عبدالعزیز؛رئیس دپارتمان بازاریابی و تجارت از مراکش(OIC-ICOT) ، دکتر مشار حسین؛پژوهشگر ارشد SESRIC از پاکستان خواهیم بود.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از برگزاری پنج کارگاه در حاشیه این هماش خبر داد و نوآوری در فرآورده های حلال؛ فعالیت های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را از جمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: در اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده های حلال و همچنین هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی تقدیر به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است: اولین همایش بین‌المللی فرآورده های حلال 22 و 23 آذر ماه طی دو روز با حضور مقامات کشوری، شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی، پژوهشگران در مراکز حوزوی؛ دانشگاهی؛تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و سایر نهاد های مرتبط به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرکز همایش های این دانشگاه،برگزار خواهد شد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 707