اهدا بیش از نه هزار البسه بیمارستانی یکبار مصرف به زلزله زدگان غرب کشور

بیش از نه هزار البسه بیمارستانی یکبار مصرف توسط یکی از تولیدکنندگان البسه بیمارستانی استان خراسان رضوی جهت اهدا به زلزله زدگان غرب کشور،تحویل معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گردید.

دکتر علیرضا عطاران،مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،گفت: در راستای ایثارگری های مردم شریف و عزیز ایران از همه اقشار و صنوف، تعداد 9320  قطعه البسه یکبار مصرف بیمارستانی شامل: کاور تخت ؛ شان ؛ گان ؛ شلوار و کلاه بزرگسال و اطفال ؛ کلاه بیمار و پزشک و ... توسط یکی از تولیدکنندگان البسه بیمارستانی استان خراسان رضوی به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تحویل تا در اولین فرصت به بیمارستان های زلزله زده غرب کشور ارسال و مورد استفاده بیماران قرار گیرد.