بازدید مسوولان همایش بین المللی فرآورده های حلال از موزه " فقه و زندگی"

مسوولان اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از بخش های مختلف موزه " فقه و زندگی " موسسه موضوع شناسی احکام فقهی قم بازدید بعمل آوردند.

در راستای برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛برگزاری پیش نشست علمی- تخصصی این همایش و دیدار با جمعی از مراجع عظام تقلید و بهره مندی از نظرات آنان، بازدیدی با حضور دبیران علمی و اجرایی؛دبیر بخش پژوهش و فناوری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال؛جمعی از کارشناسان مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و ... از بخش های مختلف موزه " فقه و زندگی " موسسه موضوع شناسی احکام فقهی شهر مقدس قم بعمل آمد.

گفتنی است: موزه فقه و زندگی از سوی مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی قم و در راستای تصویرسازی احکام رساله عملیه همچون احکام حلال و حرام، اعمال حج و مراسم مربوط به آن، حیوانات حلال گوشت و حرام گوشت و ... راه‌اندازی و امکان بازدید از آن، هم بصورت حضوری و هم مجازی برای عموم میسر می باشد.

شایان ذکر است: همایش بین‌المللی فرآورده های حلال 22 و 23 آذر ماه سال جاری با حضور شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،برگزار و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir مراجعه نمایند.

** بازدید از موزه فقه و زندگی به صورت مجازی **

** بازديدكنندگان