برگزاری ده کارگاه تخصصی در حاشیه اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

 

در حاشیه اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،تعداد ده کارگاه تخصصی برگزار خواهد شد.

در راستای گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی_منطقه ای، ده کارگاه تخصصی در حاشیه برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد،آذر ماه سال جاری برگزار مي شود.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش،شروع به کار اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال را 22 آذر ماه سال جاری اعلام و اظهار داشت: این همایش طی سه روز از 22 لغایت 24  آذر ماه سال جاری، به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار خواهد شد.

دکتر صابری از برگزاری تعداد چهار کارگاه در حوزه شریعت و فرآورده های حلال، تعداد سه کارگاه در حوزه پژوهش و فناوری فرآورده های حلال، تعداد سه کارگاه در حوزه اقتصاد فرآورده های حلال خبر داد.

وی افزود: در راستای سلسله جلسات کمیته اجرایی و علمی این همایش مقرر شد، به فعالان برتر در حوزه حلال و فرآورده های حلال جوایز نفیسی به رسم یادبود  اهدا گردد.

 دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، نوآوری در فرآورده های حلال؛ فعالیت های اجتماعی تاثیرگذار در حوزه حلال؛ هدایتگران و پیشکسوتان حوزه حلال را از جمله عناوین مشمول جوایز عنوان و یادآور شد: هدایتگر و پیشکسوت برتر حوزه حلال با نظر و بررسی اعضای کمیته اجرایی و علمی همایش معرفی خواهند شد.

وی پایان مهرماه 1396 را آخرین مهلت ارسال رزومه،مدارک و مستندات مرتبط با جوایز به پست الکترونیک همایش اعلام کرد.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد


** بازديدكنندگان

امروز: 300
هفته جاری: 2287
هفته‌ گذشته: 4237
ماه جاری: 11165
ماه گذشته: 20878