برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارمند در معاونت غذاودارو

مراسم گرامیداشت هفته دولت،روز کارمند،روز داروساز به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

در راستای سلسله برنامه های گرامیداشت هفته دولت،مراسم خانوادگی بزرگداشت روز کارمند و داروساز با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه،خانواده های کارکنان معاونت غذاودارو به همت این معاونت برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار و گرامیداشت هفته دولت،روز کارمند و داروساز گفت: توفیق خدمت به مردم شریف در امر خطیر غذا،دارو و تجهیزات پزشکی را مرهون همراهی پر مهر خانواده بزرگ غذاوداروی دانشگاه هستیم.

در این مراسم،دکتر علی اصغر اسماعیل زاده با ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم و تبریک هفته دولت،روز کارمند و داروساز از تلاش پرسنل این معاونت تقدیر کرد.

مراسم گرامیداشت روز کارمند از ارتقاء شامخ دکتر صابری به مقام استادی تقدیر شد.

گفتنی است: این مراسم با اجراء ویژه برنامه های مختلف فرهنگي،تقدیر از فرزندان پرسنل دارای مقامات کشوری؛استانی؛ناحیه ای در زمینه های قرآنی،علمی،فرهنگی،هنری،ورزشی و ... ،ضیافت شام و همچنین اهداء جوایز به فرزندان کارکنان همراه بوده است.