ماه گذشته: 12041

اطلاع رسانی برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال در نمایشگاه صنایع غذایی

غرفه اطلاع رسانی برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد برپا گردید.

در راستای اطلاع رسانی هرچه بهتر برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ،غرفه اطلاع رسانی برگزاری این همایش در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد مستقر و به فعالیت پرداخت.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: نظر به اینکه برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال در لیست برنامه های شهر مقدس مشهد بعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 دیده شده لذا به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،غرفه ای در هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته شهر مقدس مشهد به مظور اطلاع رسانی همه جانبه این همایش مستقر و به فعالیت پرداخت.

وی اظهار داشت: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 24 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halalproducts@ مراجعه نمایند.