برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام با هدف گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی_منطقه ای، به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد، آذرماه سال جاری برگزار مي شود.

در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال،اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: نظر به اینکه جامعیت موضوع فرآورده های حلال در حوزه های غذا،دارو و هر موضوعی که بحث حلیت در آن مطرح باشد را شامل خواهد شد،لذا برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال کاری ملی و استانی خواهد بود که دبیرخانه های مربوطه در دانشگاه مستقر و بخش های علمی،اجرایی و حوزوی هم در آن مشارکت خواهند داشت.

دکتر صابری،دبیر اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال خاطر نشان کرد: آغاز به کار این همایش را 22 آذر ماه سال جاری اعلام و اظهار داشت: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، 22 لغایت 24  آذر ماه سال جاری، طی سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار خواهد شد.

وی شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال،محورهای اصلی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال عنوان و افزود: در حوزه شریعت و فرآورده های حلال؛تعداد چهار کارگاه ، در حوزه پژوهش و فناوری فرآورده های حلال؛تعداد سه کارگاه ، در حوزه اقتصاد فرآورده های حلال نیز تعداد سه کارگاه برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود:علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir مراجعه نمایند.