نشست صمیمانه دبیران همایش بین المللی فرآورده های حلال با مدیران و مسوولان جامعة المصطفی

نشست صمیمانه دبیران اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام با مدیران و مسوولان جامعة المصطفی(ص)العالمیه برگزار گردید.

در راستای اطلاع رسانی ملی و بین المللی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام،به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،نشست صمیمانه رئیس؛مدیران؛مسوولان مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذاودارو،مدیر کل روابط سازمان غذاودارو،دبیران اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با مدیران و مسوولان جامعة المصطفی(ص)العالمیه شهر مقدس مشهد برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: در راستای اطلاع رسانی هرچه وسیع تر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در عرصه ملی و بین المللی که آذر ماه سال جاری در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع) برگزار خواهد شد،دیداری با مدیران و مسوولان جامعة المصطفی(ص)العالمیه شهر مقدس مشهد به عمل آمد.

دکتر صابری، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال،انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 و ... را از اهداف برگزاری این همایش عنوان و خاطر نشان کرد: در این دیدار که با حضور رئیس؛مدیران؛مسوولان مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذاودارو، مدیر کل روابط سازمان غذاودارو، دبیران اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال دبیران علمی و اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال صورت پذیرفت، در خصوص اطلاع رسانی این همایش در عرصه بین المللی، پژوهشگران و افراد صاحب نام در این حوزه و ... بحث و تبادل نظر گردید.

در ادامه این نشست،حجة الاسلام و المسلمین محمدحسین مهدوی مهر، رئیس جامعة المصطفی(ص)العالمیه مشهد ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، ایجاد تعامل مثبت میان ملل؛ ایجاد کرسی های هم اندیشی و ... را از هنرهای انقلاب اسلامی برشمرد.

وی در خصوص اطلاع رسانی هرچه بهتر این همایش در عرصه ملی و بین المللی، ارتباط با پژوهشگران صاحب نام در این حوزه به استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل بالای موجود درجامعة المصطفی(ص) العالمیه تاکید کرد.

دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش، شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال را از جمله محورهای اصلی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال عنوان کرد.

گفتنی است: جامعةالمصطفی نهادی علمی با هویت حوزوی بوده که از طریق کارکردهای آموزشی، تربیتی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی در عرصه بین‌الملل فعالیت و در بیش از ده ها کشور دارای نمایندگی می باشد که می توان به دانشگاه اسلامی غنا، کالج اسلامی لندن، مرکز تربیت معلم بورکینافاسو، کالج اسلامی اندونزی،موسسه قرآن کریم، آلبانی،مؤسسه قرآن خاتم الانبیا برزیل،مرکز فرهنگی مالیدانشگاه اسلامی کنگو، مدرسه اهل بیت گینه کوناکری، موسسه قرآن کریمکوزو، مدرسه اهل البیت کامرونو ... و واحد های جامعةالمصطفی(ص)در لبنان،ژاپن، هندوستان، چین، ترکیه، تایلند، نیجر، سریلانکا، نیجریه، سنگال، فیلیپین، مالزی، بنگلادش، افغانستان، سوریه، پاکستان، هند، بلغارستان، سودان، اوگاندا، عراق، آفریقای جنوبی، فنلاند، نروژ، تایلند، تانزانیا و سریلانکا و ... اشاره کرد.