برگزاری نشست هم اندیشی دبیران همایش بین المللی فرآورده های حلال با آيت الله مكارم شيرازى

نشست هم اندیشی دبیران اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام با حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى برگزار گردید.

در راستای اطلاع رسانی برگزاری هرچه پربارتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،نشست هم اندیشی دبیران اجرایی و علمی این همایش با حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى از مراجع تقلید شیعه برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: در راستای لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال،انتخاب شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، اطلاع رسانی و برگزاری هرچه پربارتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع)، دیداری با حضرت آيت الله العظمى مكارم شيرازى از مراجع تقلید شیعه به عمل آمد.

دکتر صابری افزود: در این دیدار، دبیران علمی و اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف و محورهای این همایش از جمله شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال  پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست صمیمانه، حضرت آيت الله مكارم شيرازى به ضرورت برگزاری این همایش به منظور گسترش بحث حلال در سطح جامعه تاکید و به منظور بالا بردن سطح کیفی همایش سخنان ارزشمندی در خصوص طرح موضوع همایش در سایر مراکز تحقیقاتی اسلامی،دعوت از محققان و دانشمندان فقه جهت شرکت در همایش و ارائه مقاله و ... ایراد نمودند.

دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش یادآور شد: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 24 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است: 31 شهریور ماه،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات خواهد بود و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halalproducts@ مراجعه نمایند.