برگزاری نشست کارشناسان مدیریت های نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در راستای وحدت رویه؛افزایش هماهنگی؛ارتقاء روند خدمت‌رسانی سلامت، نشست هم اندیشی کارشناسان حوزه مدیریت های نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تقدیر از تلاش کارشناسان این حوزه و با اشاره به وظایف ذاتی معاونت های غذاودارو گفت: هر انسانی بر حسب تشخیص عقل؛وجدان؛مسلک خویش، خود را ملزم به انجام وظایف و مسؤولیت هایی دانسته که کیفیت و قلمرو این مسؤولیت ها بستگی به بینش و نوع تفکر او خواهد داشت.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به وسیع بودن قلمرو مسؤولیت انسان مومن در مکتب اسلام افزود: هر فردی به هر میزان که از عناصر مسوولیت زا(علم،عقل،رشد و قدرت) بیشتر بهره مند باشد مسؤولیت او نیز بیشتر خواهد بود، لزوم پایبندی به تعهدات و شرح وظایف پذیرفته شده را که جایگاه اصول و ارزش های اخلاقی اسلامی در نظام اداری،تکریم ارباب رجوع،صیانت از حقوق مردم را نیز تبیین می کند را از مهمترین عوامل نیل به اهداف سازمان برشمرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست گفت: با توجه به توسعه دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در کشور و در راستای وحدت رویه،افزایش هماهنگی،ارتقاء روند خدمت‌رسانی سلامت،برگزاری چنین نشست‌هایی در جهت کاهش و مرتفع نمودن مشکلات و معضلات، مشاوره در خصوص بهبود مستمر عملکرد،ارتقاء شاخص‌های این حوزه در سطح ملی با بررسی سیاست ها و دستورالعمل های سازمانی،ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات و ... مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با اشاره به لزوم بررسی ضوابط و دستورالعمل های جدید ابلاغی سازمان غذاودارو،به شیوه های مدیریت مبنی بر برنامه اشاره و افزود: برنامه عملیاتی به عنوان یک کار ارزشمند و تاثیر گذار بایستی جدی گرفته شود، بدیهی است بارگزاری فعالیت های انجام شده براساس برنامه ابلاغی در راستای اهداف سازمان غذاودارو و روند دقیق شرح وظایف الزامی است

دکتر اسماعیل زاده یادآور شد: با برنامه ریزی های صورت گرفته سعی می شود کارشناسان از تجربیات و توانمندی های یکدیگر بیشتر استفاده و با برگزاری نشست های گروهی در حوزه تخصصی،جلسات آموزشی،کارگاه های تخصصی با مشارکت اعضا در طی سال این روند انتقال تجربیات و به روز شدن اطلاعات ارتقا یابد.

در ادامه این نشست؛دکتر امیرمحمد شریف رضویان،مدیر بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، ضمن اشاره به فعالیت های وزارت بهداشت،فعالیت های معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای اهداف متمرکز سازمان غذاودارو گفت: بطورکلی انجام بازدید و بازرسی از مراکز تهیه،تولید،نگهداری،پخش محصولات غذایی در چارچوب قانون مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و همچنین قانون تعزیرات مواد غذایی و بهداشتی صورت پذیرفته و درحقیقت اعتبار و اقتدار هر دستگاه جهت اعمال اقدامات اجرایی بر این اساس انجام خواهد شد.

وی ضمن تاکید بر لزوم و اهمیت اخلاق در بازرسی، اخلاق در اسلام،نحوه برقراری ارتباط اظهار داشت: نه تنها بازرسی به عنوان یک اهرم در جهت سلامت مواد غذایی و حفظ سلامت افراد بسیار مهم و تاثیر گذار است بلکه سلامت بازرسی و نحوه انجام آن با خود شناسی و شناخت اصول و اخلاق بازرسی بصورت توام، تضمین می گردد.

شایان ذکر است: در این نشست در خصوص برنامه عملیاتی سازمان غذاودارو،دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی کارگاهی و تولید قراردادی،عملکرد مدیریت های نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ...  بحث و تبادل نظر گردید.