برگزاری اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین پیش نشست همایش بین المللی فرآورده های حلال در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع)برگزار شد.

در راستای گرامیداشت دهه کرامت،اولین پیش نشست همایش بین المللی فرآورده های حلال با عنوان " معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی " با مشارکت دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش ضمن تبریک ایام دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت ثامن‌الحجج علی‌بن موسی‌الرضا(ع)گفت: در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، 22 لغایت 24 آذر ماه سال جاری به مدت سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار خواهد شد.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن ابراز خرسندی از برگزاری اولین پیش نشست همایش بین المللی فرآورده های حلال در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع) خاطر نشان کرد: نظر به اینکه جامعیت موضوع فرآورده های حلال در حوزه های غذا،دارو و هر موضوعی که بحث حلیت در آن مطرح باشد را شامل خواهد شد،لذا برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال کاری ملی و استانی خواهد بود که ریاست همایش بر عهده معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوده و دبیرخانه های مربوطه در دانشگاه مستقر،بخش های علمی،اجرایی و حوزوی هم در آن مشارکت خواهند داشت.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halalproducts@ مراجعه نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش گفت: اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار و در راستای برگزاری هرچه بهتر این همایش، تفاهم نامه هایی به منظور همکاری و مشارکت فعال مؤسسات و مراکز علمی-پژوهشی داخل و خارج کشور که بی تردید نقش مؤثری در تحقق اهداف این همایش خواهد داشت منعقد گردیده است.

دبير علمي همایش بین المللی فرآورده های حلال، شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال از جمله محورهای اصلی این همایش عنوان کرد.

شایان ذکر است: حلیّت در مسلخ امنیت غذایی مدرن، ویژگی و معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی و ... از جمله موضوعات سخنرانی های اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال بوده است.