ماه گذشته: 12041

برگزاری اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال،10 مرداد ماه سال جاری در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

در راستای برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری در پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،اولین پیش نشست علمی این همایش با عنوان " معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی " 10 مرداد ماه سال جاری با مشارکت دانشگاه علوم اسلامی رضوی در محل حرم مطهر رضوی، صحن هدایت، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ساختمان شماره یک، سالن اجتماعات برگزار خواهد شد.

حلیّت در مسلخ امنیت غذایی مدرن، ویژگی و معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی و ... از جمله موضوعات سخنرانی اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال خواهد بود.

گفتنی است: در اولین پیش نشست علمی همایش بین المللی فرآورده های حلال،دبیران اجرایی و علمی همایش در خصوص شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال بیاناتی ایراد و تبادل نظر صورت خواهد پذیرفت.