ماه گذشته: 12041

برگزاری نشست هم اندیشی دبیران همایش بین المللی فرآورده های حلال با علما حوزه علمیه

نشست هم اندیشی دبیران اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در پایتخت فرهنگی جهان اسلام با علما و اساتید حوزه علمیه مشهد برگزار گردید.

در راستای برگزاری هرچه بهتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری در مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اولین نشست هم اندیشی دبیران اجرایی و  علمی این همایش با آیت الله حاج شیخ مصطفی اشرفی شاهرودی از  علما و اساتید حوزه علمیه مشهد برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال و برگزاری هرچه بهتر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ماه سال جاری در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج(ع)،دیداری با آیت الله اشرفی شاهرودی از علما و اساتید حوزه علمیه مشهد و مدرس سطوح عالی حوزه،مباحث خارج فقه،اصول رجال به عمل آمد.

دکتر صابری افزود: در این دیدار، دبیران علمی و اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به بیان توضیحاتی در خصوص اهداف و محورهای این همایش از جمله شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال  پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست صمیمانه، آیت الله حاج شیخ مصطفی اشرفی شاهرودی به ضرورت برگزاری این همایش به منظور گسترش بحث حلال در سطح جامعه تاکید و به منظور بالا بردن سطح کیفی همایش سخنان ارزشمندی در خصوص طرح موضوع همایش در سایر مراکز تحقیقاتی اسلامی،دعوت از محققان و دانشمندان فقه جهت شرکت در همایش و ارائه مقاله و ... ایراد نمودند.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود: علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir و کانال تلگرامی halaproducts@ مراجعه نمایند.