ماه گذشته: 12041

شریعت؛پژوهش و فناوری؛اقتصاد محورهای اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آذر ماه سال جاری با محورهای شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

دکتر محمود طباطبایی،مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی همایش در نشست خبری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال که با حضور معاون غذاوداروی دانشگاه و دبیر اجرایی همایش، جمعی از اصحاب رسانه به میزبانی معاونت غذاودارو برگزار شد شریعت،پژوهش و فناوری،اقتصاد را سه محور اصلی این همایش عنوان کرد.

وی با اشاره به اينکه اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال 22 الي 24 آذر ماه سال جاری در محل مرکز همایش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی موضوع حلال در حوزه های غذا،دارو،فرآورده های آرایشی-بهداشتی و ...  برگزار مي شود گفت: در راستای برگزاری هرچه بهتر این همایش، تفاهم نامه هایی به منظور همکاری و مشارکت فعال مؤسسات و مراکز علمی-پژوهشی داخل و خارج کشور که بی تردید نقش مؤثری در تحقق اهداف این همایش خواهد داشت منعقد گردیده است.

دبير علمي همایش بین المللی فرآورده های حلال خاطر نشان کرد: شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال از جمله محورهای اصلی این همایش به شمار مي رود.

وی پذیرش مقالات با فراخوان های عمومی و بین المللی،تدوین و رونمایی از تعدادی کتب،برگزاری پیش نشست ها و کارگاه های مرتب و ... را از جمله برنامه های اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال بیان کرد.

دکتر محمود طباطبایی با تاکيد بر اينکه برگزاري اين همایش،بازتابي از توانمندي های دانشگاه علوم پزشکي مشهد خواهد بود، از پژوهشگران و علاقه مندان در این حوزه خواست جهت تدوین و ارسال مقالات، ثبت نام و هرگونه اطلاعات بیشتر به وب سايت رسمی همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir  مراجعه نمایند.