آذر ماه،مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام،میزبان اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با هدف گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی_منطقه ای،آذر ماه امسال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

در راستای انتخاب و معرفی شهر مقدس مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 ، لزوم گسترش فرهنگ محصولات حلال در گستره ملی،منطقه ای و نظر به انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و روسای دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری، اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال، آذر ماه سال جاری به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر اجرایی همایش گفت: نظر به اینکه جامعیت موضوع فرآورده های حلال در حوزه های غذا،دارو و هر موضوعی که بحث حلیت در آن مطرح باشد را شامل خواهد شد،لذا برگزاری همایش بین المللی فرآورده های حلال کاری ملی و استانی خواهد بود که دبیرخانه های مربوطه در دانشگاه مستقر و بخش های علمی،اجرایی و حوزوی هم در آن مشارکت خواهند داشت.

دکتر صابری،دبیر اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال خاطر نشان کرد: طی سلسله نشست های کمیته های اجرایی و علمی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، معاون غذاودارو و مدیران حوزه های معاونت غذاودارو،نمایندگانی از:استانداری،کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان،شهرداری،سازمان جهاد کشاورزی،سازمان صنعت؛معدن و تجارت،سازمان دامپزشکی،اداره کل اقتصاد و دارایی،اداره کل استاندارد،انجمن مدیران صنایع،انجمن داروسازان و ... در خصوص محورهای همایش بحث و تبادل نظر گردید و شریعت و فرآورده های حلال ، پژوهش؛فناوری و فرآورده های حلال ، اقتصاد فرآورده های حلال،محورهای اصلی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعیین شد.

دبیر اجرایی اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال،آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات را 31 شهریور ماه سال جاری عنوان و افزود:علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-halal-iran2017.mums.ac.ir   مراجعه نمایند.