تقدیر معاون غذاوداروی دانشگاه از مسئول روابط عمومی معاونت غذاودارو

معاون غذاوداروی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هغته روابط عمومی از مسئول روابط عمومی این معاونت تقدیر به عمل آورد.

در نشست کمیته راهبردی معاونت غذاودارو با حضور معاون غذاودارو، مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، رئیس اداره تحقیق و توسعه، رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی این معاونت به مناسبت گرامیداشت هفته روابط عمومی از 27 اردیبهشت ماه،روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، از مسئول روابط عمومی معاونت غذاودارو تقدیر به عمل آمد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه، روابط‌عمومی؛ اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، روابط‌عمومی؛ فرهنگ و هنر، روابط‌عمومی؛ مسئولیت اجتماعی،نشاط و ارتقای سلامت روانی جامعه، روابط‌عمومی؛ مردم و پاسخگویی، روابط‌عمومی؛ اخلاق و سواد رسانه‌ای، روابط‌عمومی؛ پژوهش و تولید محتوا، روابط‌عمومی؛ آموزش و نیازهای حرفه‌ای را از جمله عناوین این هفته در سال جاری عنوان کرد.

دکتر محمدرضا صابری در ادامه با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی بعنوان هنر هشتم در سازمان ها،از هنرمند هنر هشتم معاونت غذاودارو با اهداء لوح و هدیه تقدیر کرد.