ماه گذشته: 12041

برگزاری دومین آزمون مسئولین فنی واحدهای توزیع و عرضه کننده ملزومات پزشکی به همت معاونت غذاودارو

دومین آزمون مسئولین فنی واحدهای توزیع و عرضه کننده ملزومات پزشکی به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه در مشهد برگزار گردید.

دکتر علیرضا عطاران،رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه گفت: با پیگیری های مکرر اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دومین دوره آزمون مسئولین فنی واحدهای توزیع و عرضه کننده ملزومات پزشکی استان خراسان رضوی با همکاری انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی استان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزارشد.

وی خاطر نشان کرد: آزمون مذکور پیش از این در تهران برگزار و نظر به مشکلاتی که مسئولین فنی با آن مواجه بودند از قبیل رفت وآمد،اسکان و سایر مسایل جنبی،خوشبختانه با پیگیری های مکرر اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه این آزمون در مشهد برگزار میشود.

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاودارو بر حضور مسئول فنی دارای مدرک تحصیلی مهندس پزشکی جهت فعالیت کلیه واحدهای تولیدی،وارداتی و همچنین واحدهای توزیع و عرضه کننده ملزومات چشم پزشکی – قلبی- ارتوپدی تاکید کرد و افزود: در صورت عدم رعایت این موارد،واحدهای مذکور امکان ثبت نام در سایت اداره کل تجهیزات پزشکی را نخواهند داشت و از فعالیت آنان طبق قوانین جاری جلوگیری بعمل می آید.

دکتر عطاران در پایان،استمرار فعالیت واحدهای تولیدی،وارداتی،توزیع و عرضه کننده ملزومات چشم پزشکی – قلبی- ارتوپدی را مستلزم حضورمسئول فنی دارای مدرک تحصیلی مهندس پزشکی عنوان کرد.