راه اندازی خطوط تولید ایمپلنت های ارتوپدی تیتانیوم ،پودراستخوان وکیج کورپکتومی در جوار بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع)

خطوط تولید ایمپلنت های ارتوپدی تیتانیوم،پودراستخوان وکیج کورپکتومی کارخانه تولید ابزار پزشکی اسوه با حضور جمعی از معاونان و مدیران  دانشگاه در جوار بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع) راه اندازی شد.

دکتر علیرضا عطاران،رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه گفت: درسال مزین به شعار « اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» خط تولید ایمپلنت های ارتوپدی،پودر استخوان و کیج کورپکتومی کارخانه تولید ابزار پزشکی اسوه با حضور معاون آموزشی،رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاودارو و جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی گردید.

دکتر عطاران خاطر نشان کرد: ایمپلنت های ارتوپدی تیتانیوم بخاطر سازگاری بیشتر با بدن انسان دارای مزیت های نسبی  بیشتری نسبت به ایمپلنت های استیل بوده است. همچنین در بسیاری از اعمال ارتوپدی و جراحی اعصاب و ستون فقرات بخاطر استحکام و کمک به فرایند استخوان سازی در بدن بیمار از پودر استخوان بعنوان مکمل درمان گاها استفاده می شود

وی یادآور شد: کیج کورپکتومی نیز بعنوان جایگزین مهره های ستون فقرات در بیماران با تومور مهره استخوان و یا بیمارانی که بدلیل تصادف باعث از بین رفتن مهره ستون فقرات شده است استفاده می گردد.

شایان ذکر است: کارخانه تولید ابزار پزشکی اسوه در حال حاضر 40 تا50 درصد نیاز ایمپلنت های ارتوپدی بیمارستان های کل کشور را تامین و با راه اندازی و تولید اقلام فوق و جایگزینی با کالاهای خارجی باعث کاهش خروج ارز از کشور خواهد شد.