برگزاری نشست هم اندیشی مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو  با هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فرآورده های آردی و قندی استان

نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا کیفیت و سلامت فرآورده های آردی و قندی با حضور مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو، هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فرآورده های آردی و قندی استان به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو گفت: در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان و به منظور بررسی راهکارهای اجرای دستورالعمل های سازمان غذاو دارو، کاهش عوامل مضر سلامتی از جمله میزان قند و افزودنی های غیر مجازی چون نمک و مواد نگهدارنده در اینگونه محصولات،نشستی با هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فرآورده های آردی و قندی استان به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

وی حفظ سلامت مصرف کنندگان، رعایت کامل دستورالعمل های سازمان غذاودارو در راستای افزایش کیفیت تولیدات فرآورده های آردی و قندی، تعامل هر چه بیشتر معاونت غذاوداروی دانشگاه با صنایع تولیدی تحت پوشش این معاونت را از جمله اهداف برگزاری این نشست، عنوان کرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: در این نشست در خصوص راهکارهای اجرایی مذکور،کاهش بروکراسی اداری به منظور ارتقا سلامت محصولات،چالش های پیش روی این صنعت و ...  بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

شایان ذکر است در پایان این نشست، مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو در خصوص برخورد قاطع و اقدامات قانونی این معاونت با واحدهای متخلف و غیر مجاز تاکید کرد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 2993