برگزاری نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های لبنی مینارین در سطح تولید و عرضه

نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های لبنی مینارین در سطح تولید و عرضه با حضور مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو، نمایندگانی از: تولید کنندگان و توزیع کنندگان فرآورده های خامه قنادی و مینارین،صنف قنادان و تولیدکنندگان شیرینی و ... به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو گفت: در راستای دستورالعمل و استاندارد مینارین و به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان محصولات خامه قنادی و مینارین ، و با توجه به وضعیت مصرف خامه قنادی و مینارین ،نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای ارتقا ایمنی و سلامت فرآورده های لبنی مینارین در سطح تولید و عرضه برگزار گردید.

وی حفظ سلامت مصرف کنندگان، رعایت کامل دستورالعمل های سازمان غذاودارو در راستای افزایش کیفیت تولیدات فرآورده های لبنی خامه قنادی و مینارین ، تعامل هر چه بیشتر معاونت غذا و داروی دانشگاه با صنایع تولیدی تحت پوشش این معاونت را از جمله اهداف برگزاری این نشست، عنوان کرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نظر به اینکه گاها واحدهای غیر مجاز و زیرزمینی شروع به فعالیت می کنند،طرح ضربتی تشدید نظارت بر فرآیند تولید و توزیع این محصولات در دستور کار مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو  قرارگرفته و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیر مجاز صورت خواهد پذیرفت.

شایان ذکر است: در این نشست در خصوص انطباق ویژگی های این فرآورده ها با استاندارد، تشدید نظارت و نمونه برداری از این محصولات، نظارت بر نحوه مصرف خامه قنادی و مینارین در قنادی ها، نحوه نظارت بر مراکز پخش، نقطه نظرات و پیشنهادات و چالش های پیش روی این صنعت و ...  بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 1597